Palvelut - Hinta-arviot

Luotettavaa kiinteistönvälitystä Turun seudulla

ASUNNON HINTA-ARVIO

Asunto on suomalaisille tärkeä osa varallisuutta. Asunnon hinnan arvioimiseen vaikuttaa moni tekijä. Realistinen ja luotettava hinta-arvio muodostuu perustiedoista, kuten asunnon sijainti, pinta-ala, rakennusvuosi, asunnon tai talon kunto ja asuinalueen markkinatilanne.


Teemme Turun talousalueella myytävien asuntojen, kiinteistöjen, liikehuoneistojen ja loma-asuntojen hinta-arvioita vuosikymmenien kokemuksella. Otamme myös huomioon niin alueelliset ja rakenteelliset erot kuin yhtiössä tehdyt tai tulossa olevat korjaukset sekä muut vaikuttavat tekijät. Ota yhteyttä.

 

Kiinteistövälitys- ja vuokrauspalvelut Turun seudulla - LKV-Tocklin Oy

ILMAINEN HINTA-ARVIO

Pyydä meiltä hinta-arvio myytävästä asunnosta, kiinteistöstä tai liikehuoneistosta. Tarjoamme asiantuntemuksemme avuksesi ja teemme kohteesta suullisen hinta-arvion veloituksetta. Mikäli tarvitset kirjallisen hinta-arvion esimerkiksi ositukseen tai perunkirjoitukseen, on hinta-arvio maksullinen.

YKSILÖLLINEN ARVIOINTIPALVELU

Yli 40:en vuoden kokemus alalta ja Turun talousalueelta on tuottanut meille vankan osaamisen ja tietotaidon, joka on käytettävissä, kun teet tärkeän päätöksen asuntosi myymisestä. On hyvin todennäköistä, että me tunnemme jo entuudestaan taloyhtiön, jossa asuntosi sijaitsee ja toisinaan jopa itse asunnon.

Osaamme hinnoitella asuntosi arvon sen ominaispiirteiden mukaan ja myös perustella hinta-arviomme. Saat todellisen hintanäkemyksen lisäksi myös selkeän suunnitelman asunnon myyntiin. Ota yhteyttä.

Kiinteistövälitys- ja vuokrauspalvelut Turun seudulla - LKV-Tocklin Oy

Sivukartta Tietosuojaseloste