Palvelut - Hinta-arviot

Luotettavaa kiinteistönvälitystä Turun seudulla

Teemme myytävien ja vuokrattavien asuntojen, liikehuoneistojen ja loma-asuntojen hinta-arvioita vuosikymmenien kokemuksella. Otamme huomioon niin alueelliset ja rakenteelliset erot kuin yhtiössä tehdyt, tai tulossa olevat, korjaukset sekä muut vaikuttavat tekijät.

Pyydä meiltä hinta-arvio vuokrattavasta tai myytävästä kiinteistöstäsi, asunnostasi tai liikehuoneistostasi. Tarjoamme asiantuntemustamme avuksesi ja teemme mielellämme vuokra-arvion ennen kohteen ostamista, mikäli harkitset sijoitusasunnon ostamista. Välittäessämme sekä myytäviä että vuokrakohteita on tarpeen varmistaa kohteen kysyntä ja hintataso.

Kiinteistövälitys- ja vuokrauspalvelut Turun seudulla - LKV-Tocklin Oy

Mitkä tekijät vaikuttavat asunnon arvon kehittymiseen?

Oma vai vuokralla oleva tontti? Asunto katutasosta vai ylimmästä kerroksesta? Onko tulevilla remonteilla oikeasti vaikutusta vuokralaisen saamiseen, tai vuokran tasoon? Miten vuokrat vaihtelevat Turussa ja alueen lähikunnissa?

Asuntosijoittajan palvelut

Moni nuori miettii monesti, miten omaisuutta voisi kerryttää lisää. Lainat ovat tällä hetkellä halpoja ja pienten asuntojen vuokrat ovat tällä hetkellä todella hyviä.

Moni sijoitusasuntoa ostava pohtii usein liiaksi asunnon arvoon mahdollisesti vaikuttavia tekijöitä. Lähtötilanne on toki syytä kartoittaa niin hyvin kuin mahdollista, mutta usein huomaamme asiakkaan kanssa käydyn keskustelun jälkeen hälventäneemme lähes jokaisen häntä vaivanneen kysymyksen.

40 vuoden kokemus alalta on tuottanut meille sijoitusasunnon ostajan ABC oppaan. Opasta ei valitettavasti voi ladata, sillä kaikki tieto löytyy toimistomme seinien sisältä. Soita meille ja sovi tapaaminen - konsultoimme sinua uuden sijoitusasunnon ostossa Turussa ja lähikunnissa.

Kiinteistövälitys- ja vuokrauspalvelut Turun seudulla - LKV-Tocklin Oy

Sivukartta